dinsdag 21 juni 2011

Mojitotime!

Bacardi, sodawater, vier schepjes suiker, een limoen, gecrushed ijs en last but not least, muntblaadjes. MOJITOTIME! Lin en ik voelden de zomervakantie steeds dichterbij komen, toen we aan de slag gingen met deze ingredi├źnten om er twee magnifieke mojito’s van te maken. Het is dat de regen met bakken de lucht uitviel, anders was het the ultimate summerfeeling. Een scheut sodawater, de schepjes suiker en de muntblaadjes in de glazen en stampen maar! Het begon al ergens op te lijken. Nu nog een scheut Bacardi, de limoen in partjes snijden en het ijs crushen. Jammergenoeg hebben wij geen diepvries van Bosch, waarbij het ijs er gecrushed uit komt rollen. Dus moesten we aan de slag met ijsblokjes, theedoeken en deegrollers. We rolden met de deegrollers over de ijsblokjes in de theedoeken. Het gecrushedte ijs uit de diepvries van Bosch was er niks bij. Maar goed, onze Mojito’s waren klaar om geproefd te worden. En ja, zo hoorde een Mojito te smaken. Let the summer begin!

2 opmerkingen:

  1. Oeh dat is toevallig, ik wilde binnenkort bij een bbq mojito's maken! Krijg er helemaal zin in nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jasmin Hoftijzer21 juni 2011 om 21:24

    Mmmm lekker joh! Maak je die ook een keer voor ons?? =)

    BeantwoordenVerwijderen